fbpx

DS Digital Services

Τι είναι περιεχόμενο φιλικό προς SEO, περιεχόμενο seo, periexomeno seo, filio pros seo, seo friendly περιεχόμενο, seo friendly periexomeno

Το περιεχόμενο SEO και το πώς βελτιώνει την κατάταξη σας στις μηχανές αναζήτησης είναι από τα πρώτα στοιχεία που πρέπει να γνωρίζετε για να ενδυναμώσετε την on-line παρουσία της επιχείρησης σας.

Το φιλικό περιεχόμενο προς το SEO δημιουργείται έχοντας κατά νου την κατάταξη της μηχανής αναζήτησης, παρέχοντας οδηγίες για το πώς να κατανοήσετε και να συνδέσετε τον ιστότοπό σας με ένα συγκεκριμένο θέμα. Παρέχει έναν οδηγό θα λέγαμε τόσο για τις μηχανές αναζήτησης, όσο και για τους αναγνώστες όταν χρησιμοποιείται σωστά.

Η δημοσίευση νέου και συνεπούς περιεχομένου εξακολουθεί να είναι μία από τις πιο σημαντικές και προκλητικές εργασίες SEO περιεχομένου. Είναι αρκετά απλό, αρκεί να τηρείτε μια βασική ιδέα: Οι άνθρωποι έρχονται πρώτοι.

Υπάρχουν φυσικά πολλοί κανόνες όσον αφορά τη σύνταξη περιεχομένου SEO, που ευχαριστεί τις μηχανές αναζήτησης, αλλά οι περισσότεροι είναι εύκολο να ενσωματωθούν όταν στοχεύουν στη σύνταξη ποιοτικού περιεχομένου.

Παρακάτω καλύπτουμε ορισμένα από τα βασικά που πρέπει να λάβουμε υπόψη κατά την προσπάθεια σύνταξης SEO friendly περιεχομένου:

Βρείτε την πρόθεση αναζήτησης

Η πρόθεση αναζήτησης είναι ο λόγος για τον οποίο ένας χρήστης έψαξε κάτι. Οι μηχανές αναζήτησης προσπαθούν πάντα να παρουσιάζουν πρώτα το πιο σχετικό περιεχόμενο, οπότε πρέπει να αντιστοιχίσετε την πρόθεση αναζήτησης με το περιεχόμενο σας αν θέλετε να βγείτε ψηλότερα στις μηχανές αναζήτησης. Μια μελέτη της Microsoft δείχνει ότι η μέση προσοχή των χρηστών είναι περίπου 8 δευτερόλεπτα, οπότε μην χάνετε χρόνο. Πώς μπορείτε να καταλάβετε εκ των προτέρων την πρόθεση αναζήτησης; Ρίξτε μια ματιά στο Google ή σε άλλες μηχανές αναζήτησης. Εάν αναζητήσετε σχετικό περιεχόμενο, τότε μπορείτε να δείτε κάποιο είδος απάντησης. Ο έλεγχος των πρώτων δύο σελίδων είναι συχνά αρκετός για να αρχίσετε να εντοπίζετε μια τάση.

περιεχόμενο seo, periexomeno seo, filio pros seo, seo friendly περιεχόμενο, seo friendly periexomeno

Εσωτερικοί σύνδεσμοι για περισσότερες πληροφορίες

Δυστυχώς, αυτό είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα (Κορυφαία λάθη SEO) που βλέπουμε. Οι εσωτερικοί σύνδεσμοι είναι συνδέσεις που δημιουργείτε μεταξύ διαφορετικών σελίδων του ιστότοπού σας. Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για χρήση στη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, καθώς και για καλύτερη εμπειρία χρήστη. Σας δίνει την ευκαιρία να παρέχετε στον αναγνώστη σας πρόσθετες πληροφορίες, διατηρώντας παράλληλα τους ενδιαφερόμενους να εξερευνήσουν περισσότερο τον ιστότοπό σας. Αλλά και οι μηχανές αναζήτησης θα χρησιμοποιήσουν αυτούς τους εσωτερικούς συνδέσμους για την αναγνώριση περιεχομένου. Η χρήση εσωτερικών συνδέσμων, μπορεί να βοηθήσει όταν προσπαθείτε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα σε άλλο σχετικό περιεχόμενο. Ενημερώστε παλιά άρθρα και βρείτε πρόσθετους συνδέσμους για το νέο περιεχόμενο που έχετε δημοσιεύσει. Αυτό θα αυξήσει τον αριθμό των εσωτερικών συνδέσμων σας και μπορεί να βοηθήσει στην κατάταξη της σελίδας, ενισχύοντας συνολικά την σελίδας σας. Δεν αυξάνετε μόνο τα παλαιότερα άρθρα σας με περισσότερα λινκς, αλλά δείχνετε στις μηχανές αναζήτησης ότι παρέχετε σχετικό περιεχόμενο.

Προσθέστε επικεφαλίδες για δομή

Βοηθήστε τους αναγνώστες σας, καθώς και τις μηχανές αναζήτησης και προσθέστε μερικές επικεφαλίδες στα άρθρα σας. Οι επικεφαλίδες μπορούν να βοηθήσουν τις μηχανές αναζήτησης κατά την ανίχνευση της σελίδας σας. Καθιστούν απλούστερο για όλους να κατανοήσουν το περιεχόμενο με σύντομο και συνοπτικό τρόπο. Προσθέτουν επίσης κάποια δομή έτσι ώστε το κείμενό σας να μην φαίνεται πολύ αδέξιο και το καθιστά λιγότερο εκφοβιστικό για τους αναγνώστες (σε κανέναν δεν αρέσει ένα ‘σεντόνι’ κειμένου). Θεωρείται επίσης βέλτιστη πρακτική για φιλικό περιεχόμενο SEO να χρησιμοποιείτε τη λέξη-κλειδί σας στις επικεφαλίδες. Σε τελική ανάλυση, αυτό είναι που θέλετε να χρησιμοποιούν οι μηχανές αναζήτησης.

Δημοσιεύστε νέο και σχετικό περιεχόμενο

Διατηρήστε το περιεχόμενό σας φρέσκο ​​και σχετικό με αυτό που αναζητούν οι χρήστες. Φυσικά, η συχνότητα θα εξαρτηθεί από την επιχείρησή σας, αλλά πρέπει να γνωρίζετε τι αναζητούν οι χρήστες σήμερα. Η ενημέρωση σχετικά με γενικά θέματα γύρω από το αντικείμενο σας βοηθά κατά τη σύνταξη άρθρων γύρω από συγκεκριμένα θέματα. Μπορεί επίσης να βοηθήσει, όταν προσπαθείτε να αποφασίσετε πώς θα πρέπει να αντιδράσει η επιχείρησή σας σε κοινωνικές ή ειδησεογραφικές εκδηλώσεις. Το να μιλάτε για σχετικά νέα θα σας δώσει μια ακόμη ευκαιρία να συνδεθείτε με τους πελάτες σας, ενώ θα δείχνετε στις μηχανές αναζήτησης ότι παραμένετε ενεργοί και αφοσιωμένοι.

Παράγοντες για περιεχόμενο φιλικό προς το SEO, περιεχόμενο seo, periexomeno seo, filio pros seo, seo friendly περιεχόμενο, seo friendly periexomeno

Κατάλληλη πυκνότητα λέξεων-κλειδιών

Παρακολουθήστε την πυκνότητα των λέξεων-κλειδιών σας και μην την παρακάνετε. Είναι εύκολο (τόσο για τους χρήστες όσο και για τις μηχανές αναζήτησης) να προσδιορίσουν το υψηλής ποιότητας περιεχόμενο. Κρατήστε το απλό, σχετικό και επίκαιρο και τα υπόλοιπα θα προέρχονται από τις πληροφορίες που παρέχετε. Φυσικά, δεν υπάρχει τίποτα λάθος με τη στόχευση συγκεκριμένων λέξεων-κλειδιών, ωστόσο, θα πρέπει να χρησιμοποιούνται όταν χρειάζεται και εντός πλαισίου.

Κερδίστε μια θέση στην κατάταξη

Οι μηχανές αναζήτησης προσπαθούν να απαντήσουν στις ερωτήσεις των χρηστών με μια γρήγορη ματιά στο αποτέλεσμα. Το να κερδίσετε μια θέση για μια συγκεκριμένη λέξη-κλειδί πρέπει πάντα να είναι ένας από τους πρωταρχικούς στόχους σας. Αφιερώστε χρόνο και κάντε κάποια έρευνα σε ανταγωνιστικούς ιστότοπους που εμφανίζονται για τα θέματα που προσπαθείτε να κατατάξετε την σελίδα σας. Θα πρέπει να μπορείτε να αρχίσετε να εντοπίζετε μια τάση αφού ελέγξετε μερικές από αυτές. Αυτό θα σας δώσει μια γενική ιδέα για το πώς να μορφοποιήσετε το επόμενο άρθρο σας για να ελπίζετε ότι θα κερδίσετε μια θέση στην κατάταξη.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για το SEO ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα χρήσιμα άρθρα:

Και τώρα που έχετε μια ιδέα, έτοιμοι για περιεχόμενο SEO friendly;

Αν πάλι δεν θέλετε να ασχοληθείτε, εμείς είμαστε εδώ για σας. Ας βελτιώσουμε σημαντικά την κατάταξή σας στην Google και την προβολή της επιχείρησής σας της αναζήτησης σήμερα. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς της DS Digital Services για την επιτυχία της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο!

Αν βρήκατε το άρθρο μας χρήσιμο, μοιραστείτε το στα social media. Δεν θα σας πάρει πάνω από ένα λεπτό!

Ακολουθήστε μας σε Facebook και Instagram για να μαθαίνετε πρώτοι ότι νεότερο γύρω από τον κόσμο του Digital Marketing.

Πως θα αποκτήσεις περισσότερους followers

 

Μοιράσου αυτό το άρθρο
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Σχετικά άρθρα

Απόκτησε το ΔΩΡΕΑΝ e-book για να πουλάς online

Σε αυτό το δωρεάν e-book θα βρεις:

Γιατί δεν πουλάει το shop μου; - Πώς να πουλάς Online