fbpx

DS Digital Services

Διαφημίσεις Facebook & Instagram

Αυξήστε τις πωλήσεις και την προβολή σας,  με μια έμπειρη διαφημιστική εταιρεί που ξέρει καλά το Instagram και το Facebook

Διαφημίσεις Facebook - Instagram

Στην DS Digital Services γνωρίζουμε την τέχνη και την επιστήμη της διαφήμισης στα Social Media. 

Βελτιώνουμε τις διαφημιστικές σας δαπάνες καθώς και τις πωλήσεις, έως ότου οι διαφημίσεις σας έχουν απόδοση.

xorigoumenes diafimisis

Οι διαφημίσεις στα Social Media είναι ισχυρές. Δεν υπάρχουν άλλα κανάλια μάρκετινγκ τα οποία σας επιτρέπουν να προσεγγίσετε περισσότερα από 1.000 άτομα με λιγότερα από 5 €. Η διαφήμιση στα Social Media επικεντρώνεται με ακρίβεια  σε μια μικρή περιοχή ή διασκορπίζει το μήνυμα σε όλη την Ελλάδα με την ίδια ευκολία. Ωστόσο, εκατοντάδες επιχειρήσεις αποτυγχάνουν να αξιοποιήσουν τη δύναμη της διαφήμισης στα Social Media, επειδή δεν γνωρίζουν το σωστό τρόπο λειτουργίας της. 

Η διαφήμιση δεν είναι μυστήριο. Αποτελεί ίσως, ένα απλό νούμερο, ένα εργαλείο μάρκετινγκ με σκοπό τις πωλήσεις, την απόκτηση και την αύξηση των επαφών. Η διαχείρισή της όμως, πρέπει να γίνεται με τη σωστή τεχνολογία, την εξειδίκευση και την απαιτούμενη φροντίδα. Μιλήστε μας για τους στόχους σας. Η εξειδικευμένη ομάδα στα Social Media, με την πολυετή εμπειρία τους, θα δημιουργήσει ένα – προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας- σχέδιο για τις επόμενες διαφημιστικές σας καμπάνιες.

Η DS Digital Services  φέρνει αποτελέσματα. Η ομάδα μας σας βοηθά να βελτιστοποιήσετε τις καμπάνιες σας, ενώ ταυτόχρονα σας κρατά συνεχώς ενήμερους για τη θετική εξέλιξη της καμπάνιας.

Παρακολουθούμε τα αποτελέσματα της διαφήμισης στο Facebook. Σε συνεργασία μαζί σας, μετράμε αυτό που εσείς έχετε θέσει στόχο: την καλύτερη επισκεψιμότητα, περισσότερα κλικ, περισσότερες πωλήσεις, τοπικά check – in ή νέους δυνητικούς πελάτες. Με βάση τις επιθυμίες σας και τα ανάλογα δεδομένα, δημιουργούμε για εσάς την κατάλληλη καμπάνια στο Facebook.

Η διαφήμιση στα Social μετατρέπεται σε σίγουρη επένδυση και αποδίδει όταν γίνεται σωστά. Στην DS Digital Services δημιουργούμε καμπάνιες και τις διαχειριζόμαστε με το βέλτιστο δυνατό τρόπο. Επενδύουμε σωστά το ποσό της διαφήμισης, διασφαλίζοντας το καλύτερο - για εσάς -αποτέλεσμα. Κάνουμε συνεχείς δοκιμές Α/Β, επιλέγουμε το στόχο, ακολουθούμε τακτικές παρόμοιου κοινού και αξιολογούμε συνεχώς τα αποτελέσματα.

Η DS Digital Services προσφέρει πλήρη διαφάνεια κατά τη διάρκεια της διαφημιστικής σας καμπάνιας. Έχετε πρόσβαση στις διαφημίσεις και συνεχή ενημέρωση ανά πάσα στιγμή. Μόλις αρχίσουν να προβάλλονται οι καμπάνιες σας, βλέπετε πόσα «κλικ» έγιναν και πόσες μετατροπές. Μπορείτε να μετρήσετε την απόδοση κατά CTA ανά περιοχή καθώς και την τελική επιτυχία της διαφημιστικής σας καμπάνιας.

Κερδίστε το μερίδιο σας από τα 7,6 εκ. χρήστες των Social Media

Η DS Digital Services απαρτίζεται από ειδικούς που κάνουν το Social Media marketing σταδιοδρομία τους. Η ομάδα της DS δημιουργεί  στρατηγικές επιτυχίας που οδηγούν τους πελάτες στην πόρτα σας. Όταν επιλέγετε την DS Digital Services για τις διαφημίσεις στα Social Media, κερδίζετε.

Συνεργάτες που ακούνε

Δημιουργούμε καμπάνιες μάρκετινγκ στα Social, αξιολογούμε τα αποτελέσματα και αναπτύσσουμε νέες στρατηγικές. Αυτό όμως, που επιδιώκουμε, είναι να υλοποιήσουμε τις δικές σας ιδέες και οράματα. Βρισκόμαστε δίπλα σας για να ακούσουμε κάθε νέο στόχο που θέτετε για την επιχείρησή σας και είμαστε πρόθυμοι να τον υλοποιήσουμε.

Την απόλυτη προσοχή μας

Η σωστή συνεργασία αποτελεί για την ομάδα της DS Komotini κύριο μέλημα. Ο χρόνος γίνεται το μέσο αλλά και η αρχή αυτής της συνεργασίας. Πραγματοποιούμε βιντεοκλήση, ώστε να μιλήσουμε μαζί σας και να αφουγκραστούμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Δημιουργούμε έπειτα, τη διαφημιστική καμπάνια η οποία είναι προσαρμοσμένη στα θέλω και τις απαιτήσεις σας.

Ειδικούς στο μάρκετινγκ

Ένας ειδικός από την ομάδα της DS Komotini αναλαμβάνει πλήρως την επιχείρησή σας. Συνεργάζεται με την δική σας ομάδα, ώστε να κατορθώσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εσείς απλώς λαμβάνετε προσωπικές ενημερώσεις και απαντήσεις, σε περίπτωση που προκύψει κάποια απορία.

Γρήγορες ειλικρινής αναφορές

Λαμβάνετε διαρκώς αναφορές για τα αποτελέσματα των διαφημίσεων στα Social Media και το χρονικό διάστημα που έχετε επιλέξει. Έχετε πρόσβαση σε πίνακες ελέγχου κάθε στιγμή  – 24/7-  καθώς και επικοινωνία με τα μέλη της ομάδας μας.

5 λόγοι για να διαφημιστείτε στο Facebook

Είναι το Facebook  πραγματικά μια αποτελεσματική πλατφόρμα διαφήμισης; Εάν εξακολουθείτε να μην είστε σίγουροι για τη διαφήμιση στο Facebook, εδώ είναι μερικοί λόγοι που μπορεί να σας πείσουν να ξεκινήσετε.

Είστε έτοιμοι να λάμψετε στο Internet;

Συμπληρώστε τη φόρμα για να ξεκινήσετε!

Ποιος πρέπει να διαφημιστεί στο Facebook;

Θέλετε να διαφημιστείτε στο Facebook, αλλά δεν είστε σίγουροι εάν ταιριάζει στην επιχείρησή σας ή όχι; Τα καλά νέα είναι ότι ο καθένας μπορεί να διαφημιστεί στο Facebook. Είτε είστε διαχειριστής σελίδας που θέλει να κερδίσει ακολούθους, είτε ιδιοκτήτης νέας ή υπάρχουσας επιχείρησης, το Facebook σας προσφέρει πολλές επιλογές να διαφημιστείτε και να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους.

Πολλές επιχειρήσεις θεωρούν ότι το Facebook δεν αποτελεί χρήσιμη & πολύτιμη πλατφόρμα μάρκετινγκ. Δυστυχώς πρόκειται για εσφαλμένη άποψη.  Η αλήθεια είναι ότι σχεδόν όλοι μπορούν να επωφεληθούν από μια διαφημιστική καμπάνια στο Facebook. 

Ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησής σας, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες ή τον κλάδο στον οποίο ανήκετε, το Facebook διαθέτει τα κατάλληλα εργαλεία σύνδεσης με το κοινό-στόχο σας. Εάν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα χρήματα σας, επιλέξτε τη συνεργασία μ’  ένα έμπειρο διαφημιστικό γραφείο. 

Διαφημιστείτε αποδοτικά
Επιτυχία στο digital marketing

Γιατί πρέπει να προσλάβετε μια διαφημιστική εταιρεία για Facebook;

Σκέφτεστε πιθανώς:

«Πρέπει πραγματικά να προσλάβω μια Διαφημιστική Εταιρεία; Δεν μπορώ να διαχειριστώ μόνος μου μια καμπάνια; “

Εάν πιστεύετε ότι μπορείτε να διαχειριστείτε εξολοκλήρου τη διαφημιστική σας καμπάνια στο Facebook, τότε συνεχίστε. Αν όμως, έχετε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητες του Facebook – εκτός από τις διαφημιστικές καμπάνιες – , εμείς στην DS Digital Services θα χαρούμε να αναπτύξουμε μια νέα συνεργασία και να σταθούμε βοηθοί στην απόφασή σας. 

Oι κορυφαίοι λόγοι για τους οποίους η συνεργασία με ένα διαφημιστικό γραφείο μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί.

Σας γλυτώνει πολύτιμο χρόνο

Διευθύνετε μια επιχείρηση, είστε πολυάσχολος και δεν έχετε χρόνο να στήσετε μια διαφημιστική καμπάνια στο Facebook. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι το Facebook Advertisitng απαιτεί προσοχή, συνέπεια και ποιότητα. Αρμόδιοι γι’ αυτό είναι οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες. Ξέρουν πώς θα στηθεί η διαφήμιση από την αρχή μέχρι το τέλος. Στοχεύουν το σωστό κοινό, παρακολουθούν την εξέλιξή της και με κάθε τρόπο επιφέρουν βελτιώσεις. Εμπιστευτείτε μια εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ, χωρίς δεύτερη σκέψη! Καθώς ο χρόνος είναι πολύτιμος για εσάς και επένδυση για την εταιρεία σας, εμπιστευτείτε τη διαχείριση της διαφημιστικής καμπάνιας στο Facebook μόνο στους ειδικούς.
Κέρδισε χρόνο με διαφημίσεις στο Facebook
Χορηγούμενη διαφήμιση στο Facebook

Εξοικονομήστε έξοδα εκπαίδευσης

Η παρουσία ενός εσωτερικού ειδικού διαφημίσεων Facebook σε μια επιχείρηση είναι μια επιλογή. Έχετε λάβει όμως, υπόψιν σας το κόστος της εκπαίδευσής του; Υπολογίζεται ότι το κόστος εκπαίδευσης ενός νέου υπαλλήλου ανέρχεται στα 1.250€. Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται βέβαια, ούτε ο χρόνος ούτε η ενέργεια που απαιτούνται προκειμένου να είναι κατάλληλος για τη θέση. Ακόμα κι ένας ανεξάρτητος συνεργάτης πρέπει να εκπαιδευτεί στα πρότυπα και την κουλτούρα της εταιρείας. Η συνεργασία όμως, μ’ ένα πρακτορείο ψηφιακού μάρκετινγκ, ουσιαστικά σας γλιτώνει απ’ όλα τα έξοδα εκπαίδευσης. Οι ειδικοί της DS Digital Services έχουν ήδη εκπαιδευτεί εσωτερικά. Επιπλέον, διαθέτουν μεγάλη & πολυετή εμπειρία καθώς έχουν συνεργαστεί με πολλούς τύπους επιχειρήσεων.

Γρήγορα τα αποτελέσματα που θέλετε

Μια διαφημιστική εταιρεία για το Facebook είναι άμεση: από την ανάπτυξη των στρατηγικών στόχων, έως την επίτευξή τους. Οι ειδικοί της διαφήμισης στο Facebook συνεργάζονται με πολλούς πελάτες διαφορετικών επιχειρήσεων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γνωρίζουν τις καλύτερες τεχνικές για την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων. Από τη στιγμή που θ’ αναλάβει η DS Digital Services , η καμπάνια σας θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες.  Πιστεύετε ότι μόνοι σας θα τα καταφέρνατε; Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της διαφήμισης, οι επαγγελματίες γνωρίζουν πολύ καλά, πώς να αντιμετωπίσουν τυχόν απρόβλεπτες καταστάσεις.
Γρηγορα αποτελέσματα διαφήμισης

Πώς μπορεί να σας βοηθήσει η DS Digital Services

Σε μία συνεργασία με την DS Digital Services, τι μπορούν να περιμένουν οι πελάτες μας σχετικά με την καμπάνια διαφημίσεων στο Facebook:

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα ή να ξεκινήσετε με τις υπηρεσίες Διαφημίσεων Facebook της DS  Digital Services,μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα

Σύντομη απάντηση: Αξίζει τον κόπο μόνο αν ξέρετε τι ψάχνετε. Εάν ψάχνετε έναν τρόπο για να δημιουργήσετε μια σχέση με υπάρχοντες πελάτες, οι οργανικές αναρτήσεις στο Facebook και το Instagram ίσως είναι το μόνο που χρειάζεστε. Αν όμως, θέλετε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα, τα κλικ, τους δυνητικούς πελάτες ή κάποια άλλη επιχειρηματική μέτρηση με ξεκάθαρο  τρόπο, τότε χρειάζεστε μια διαφημιστική στρατηγική στο Facebook που να λειτουργεί. Σκεφτείτε πόσο αξίζει αυτή η επισκεψιμότητα ή αυτό το πλεονέκτημα για την επιχείρησή σας και θα αρχίσετε να έχετε μια γενική ιδέα για το πώς να μετρήσετε την επιτυχία στις διαφημιστικές σας καμπάνιες στο Facebook.

Μεγαλύτερη απάντηση: Το Facebook δίνει μοναδικές δυνατότητες τόσο σε γεωγραφικό πλάτος  όσο και σε βάθος στόχευσης. Με περισσότερους από 7,6 εκατομμύρια χρήστες, μπορείτε να βρείτε σχεδόν οποιοδήποτε  πελάτη. Με τα εργαλεία στόχευσης της πλατφόρμας Διαφημίσεων του Facebook, μπορείτε να πετύχετε εξαιρετικό  μάρκετινγκ ακόμα και σε επίπεδο γειτονιάς. Το κόστος για τη διαφήμιση στο Facebook είναι (πολύ χονδρικά) συγκρίσιμο με τη διαφήμιση μέσω του Google Adwords, αλλά πολύ πιο προσαρμόσιμο για σχεδόν οποιονδήποτε στόχο, κοινό ή προϋπολογισμό.

Ξεκινά με μια προσαρμοσμένη αξιολόγηση των στόχων σας, του κοινού, των αναγκών της τοποθεσίας σας και των μηνυμάτων σας. Καταρτίζουμε ένα σχέδιο για το κοινό του Facebook, τις διαφημίσεις και τις δαπάνες. Θέτουμε σε εφαρμογή αυτό το σχέδιο και  ξεκινά η πραγματική δουλειά. Παρακολουθούμε την απόδοση της διαφήμισής σας στο Facebook και την πορεία, κάνοντας μικρές ή  σημαντικές αλλαγές εδώ και εκεί. Δεν σταματάμε, ακόμη και αφού πετύχουμε τα επιθυμητά  αποτελέσματα. Στην πραγματικότητα, ένα γραφείο  Facebook μάρκετινγκ κάνει τις διαφημίσεις Facebook να λειτουργούν, από την αρχή έως το τέλος.

Είναι καλύτερα να ρωτάτε τι δεν κάνουμε – Η δουλειά μας είναι να επιτύχουμε τους επιχειρηματικούς σας στόχους μέσω των καλύτερων τεχνικών για διαφημίσεις στο Facebook.

Γνωρίζεστε με την ομάδα μας,  μέσω της αρχικής διαδικασίας. Προσαρμοζόμαστε με τις προσφορές προϊόντων, το στυλ και τον τόνο της φωνής σας. Από εδώ και πέρα, μπορούμε να δημιουργήσουμε όλο το περιεχόμενο της διαφήμισής σας εσωτερικά, χωρίς επιπλέον έξοδα. Σε περίπτωση όμως, που έχετε τη δική σας δημιουργική ομάδα, θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί τους και να ανταλλάξουμε ιδέες.